Slopestyle Tour- TV4 sport & Hjärnskakning

Första tävlingen SST. Jag råkade ut för en olycka.. hjärnskakning..slutade 4:a på finalen.
 
 
 
 
Första stoppet för swedish slopestyle tour i Kläppen. Jag var så taggad på att få komma igång igen Men Första dagen kraschade jag. Jag overshoota över hela landningen och slammade huvudet så knät for rakt upp i ansiktet. Gogglarna spräcktes och jag svimmade i någon sekund. 
 
Första gånen jag fått hjärnskakning tror jag.
 
Jag ville så gärna vara med på tävling.. Jag har inte hunnit åka så mycket denna säsongen än, så jag körde igenom kvalet ändå och vidare till final. Körde Så lugnt och försiktig jag kunde, bara för att vara med. För att bara delta är kul och spännande i sig enligt mig. ( är galet tävlingstädd om ingen visste. På tävling blir jag paralyserad och har svårt att göra någonting ) 
 
 
 
Man måste jobba med dagsform och just då var bara att hoppa svårt och en utmaning för mig. Fick kämpa för att hålla balansen och i slutet på dagen kändes det som huvudet skulle explodera. 
 
Men jag gav inte upp utanf försökte ändå, och det var jag glad för. Man ska köra sitt eget race och vara med för att det är kul. 
 
 
 
TV:4 var där och filmade hela tävlingen live. ( måste sett riktigt galen ut med blåtira och svullet öga när de filmade Haha) det kommer sändas på TV:4 sport på torsdag. 
 
Borde verkligen vila nu då jag hört att hjärnskakning inte är att leka med.. Det stämmer säkert, så nu ska jag ta det försiktigt med huvudet ett tag framöver. så det Blir Desvärre ingen tävling på ett par veckor nu tills jag är fullt återställd. Vill Kunna leka sen i vår Tillsammans med alla vänner. 
 
 
 
If you feel pain it means you'er Alive. Be proud. Don't Let your fears get in the way of your Dreams. 
 
// Ida