Early morning shoot with Ola Matsson, Marketing Trysil Skiresort

Being up in the morning before everyone else is, cold, quiet, is one of the most delighted feelings in the world. On top of the mountain doing a photojob with Trysil.
 
A photoshoot for Trysil skiresort, Ola mattson was the photographer a example of what we got from that lovely morning. 
 
 
 
 
FUN! ( to have the mountain all to yourself 06.00 a clock in the morning ;) ) 
Thanks Ola! 
 
// Ida 

En natt på fjället med öppen eld.

Igår gjorde jag något som jag älskar. Att åka upp så långt du kan komma, högst upp på fjället, där det är helt lugnt och tyst och göra upp en stor öppen eld i stillheten.
 
 
Det finns inget som går upp emot den känslan av att vara nära naturen, i mörkret med den vita snön runt sig höra en sprakande brasa, som på något sätt ger en mer än bara värme.
 
Blev kvar vid elden långt efter det blivit helt bäcksvart ute, tänkte på gamla  minnen, och värderingar omvad som är glädjer en påriktigt, vad som är viktigt, påriktigt, viktigt för en. 
 
 
Det är viktigt att komma iväg ibland, och att vara i denna tystnad med elden, är en ensamhet men också en närvaro som får en att känna sig hemma. 

Coach on Girls day out.

 
Fick möjligheten att coacha tjejerna på GDO eventet i Kläppen nu den 19 mars.
Det va en grymt spännande dag på berget med peppade tjejer som ville lära sig nytt och inspireras i sin skidåkning ( / Snowboardåkning ) .
 
 
 
Riktigt kul att vara inspiratör för Tjejerna på skidor en hel dag på berget och i parken.
Jösses va roligt vi hade! Vilka brudar, önskar det alltid kunde finnas så många tjejer i parken tillsammans.. But we are getting there!
 
 
 
  Själv fick jag ta det lugnt med hoppandet pågrund av mitt huvud.. ( fortfarande grov hjärnskakning ) Men brudarna slutade dagen med att känna sig peppade och inspirerade till att fortsätta / börja åka mer friåkning och park och det glädjes mig till djupet ave mitt hjärta!
 
 
 
 
 
Fler inspirations event som detta kommer ta plats denna säsong, bland annat i Björnrike , och i Åre ( Dessvärre redan fullbokat ) där jag kommer finnas på plats  ( sålängehuvudet tillåter ;) ) som coach för att inspirera brudarna på berget. Galet Kul. Hoppas vi ses där!
 
// Ruder